Priser


Priser – Tatoveringsfjerning i Bergen

Kostnaden for å fjerne en tatovering vil avhenge av hvor mange behandlinger som er nødvendig for å få ønsket resultat, samt prisen per behandling.
Prisen per behandling avhenger på sin side av størrelsen, farge og mengde av blekk i tatoveringen. Vår prismodell tar utgangspunkt i en minimumspris på 1000,- per behandling for en tatovering.  Pris for din tatovering med garanti om antall behandlinger vil bli gitt ved konsultasjonstime.

Tidligere kunne man estimere at det ville koste 10 ganger så mye å fjerne en tatovering som det å ta en profesjonell tatovering i Norge.  Denne regelen ga en ca pris for totalfjerning av en tatovering basert på forrige generasjons teknologi (Q-Swtiched Nano lasere) .  I dag vil nok denne regelen gi en alt for høy totalpris, da antall behandlinger som er nødvendig for å fjerne er betydelig redusert med PicoWay.

Gratis konsultasjon

Kom inn for en gratis og fullstendig uforpliktende konsultasjon, så vil vi gi deg en eksakt pris pr behandling og i tillegg gi deg en maks-pris du totalt må betale for å få fjernet tatoveringen din.  Trenger du flere behandlinger enn det vi avtaler på konsultasjon, så gir vi deg gratis behandlinger til du er fornøyd. En slik garanti det kun Clear Ink som gir.


Clear Ink