FAQ


Ofte stilte spørsmål

Gjør det vondt?

Tenk deg at du er på Bahamas; du sitter på stranden og ser på solnedgangen mens du kjenner solstrålene fra den myke kveldsolen varmer huden din. Slik er det ikke når man fjerner en tatovering med laser. Dessverre er det litt ubehag med å fjerne en tatovering, men på langt nær så vondt som å ta en tatovering. Med PicoWay er det nesten ingen smerte, kun litt ubehag.

Hva koster det å fjerne en tatovering?

Det er veldig mange faktorer som spiller inn. Størrelse, hudtype, farge, alder for å nevne noen, så det er umulig å estimere pris uten å først se tatoveringen. Kom innom å få en helt gratis konsultasjon og prisoverslag. Vi gir deg en garanti for antall behandlinger som du betaler for. Trenger du flere behandlinger enn det vi estimerer på konsultasjon, får du gratis behandlinger til du er fornøyd.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Vi kan “guestimere”, men aldri gi deg et eksakt svar for mange behandlinger du vil trenge fordi det er så mange faktorer som spiller inn. Det vi kan gjøre er å gi deg en maks antall behandlinger du skal betale for. Etter det får du gratis behandlinger til du er fornøyd. La oss si vi estimerer 4 behandlinger, men du trengte 6 for å fjerne den helt, så betaler du forsatt kun for 4. De 2 siste behandlingene må Daglig leder hos Clear Ink personlig betale. 🙂

Hvilken lasere brukere dere?

Se Våre lasere for mer informasjon.

Hvordan fjerner laseren tatoveringen?

Du har sikkert selv opplevd at svarte farger absorberer sollys og utvikler seg til varme mer enn lyse farger. Tenk på en svart bil som har stått i sollys på sommeren, kontra en hvit bil. Den svarte bilen blir varmere fordi sollyset lettere blir absorbert i mørke farger.

Prinsippet for tatoveringsfjerning med laser fungerer på samme måte. Laserlyset er tunet til den enkelte fargen i huden og søker seg til det området i huden som har fargen og dermed ødelegger fargepartiklene. Laseren gjør at disse fargepartiklene blir knust opp i mindre partikler slik at kroppen kan absorbere og skille ut partikleren. Dette skjer over tid, og følgelig er det derfor det tar tid før man ser effekten av èn behandling. Kroppen trenger rett og slett litt tid til å absorbere de ødelagte partiklene.

Hva betyr Pico lasere?

Picosekund lasere som Picoway, er lasere som leverer lyset i ekstremt korte pulseringer, som betyr så kort pulsering at blekket blir knust til støv, så små støvkorn at kroppen klarer å kvitte seg med blekket i rekordfart. Det vil si at du kan som oftest komme tilbake for en ny behandling etter bare 2 uker, i motsetning til tidligere der du måtte vente minst 6 uker, fordi blekket kun ble knust til partikler som kroppen trengte lenger tid å kvitte seg med. Men dette vil bli vurdert fra person til person da flere faktorer i fjerning av tatoveringen vil bestemme hvor ofte du kan komme til behandling.

Hva er PicoWay?

PicoWay® er en ny pico-sekund laser fra Syneron-candela. Denne blir per dags dato sett på som verdens beste laser for å fjerne uønskede tatoveringer. Ved å kombinere flere bølgelengder i samme laser, kan alle tatoveringer av forskjellige farger og typer bli behandlet. PicoWay kan behandle mørk og lys hudtype, alle blekk-farger, profesjonelle så vel som amatørtatoveringer. Picoway er unik til å fjerne uønskede tatoveringer, enten om du ønsker å bleke ned, korrigere eller fjerne tatoveringen helt. Ved å kunne behandle oftere og mer skånsomt vil du føle at det er virkelig verdt å ta denne behandlingen. Men husk, der Picoway kan komme til kort, vil vår ekspertise og bruk av kombinasjonsbehandling med QS laser og erbium kunne fjerne de aller vanskeligste tatoveringer. Klarer ikke vi å fjerne din tatovering, klarer ingen andre.

Fordelene med PicoWay er mange, men de viktigste for deg er man nå kan fjerne tatoveringer som tidligere var umulig å fjerne, tiden det tar å fjerne tatoveringen er gått ned og det er mindre vondt.

Kan jeg ta sol før og etter en behandling?

Nei (tja). Man må ikke sole seg direkte på tatoveringen 4 uker før og 4 uker etter en behandling. Ønsker man å sole seg, må dekke til området og i tillegg smøre det med Sunblock.

Hvorfor velge Clear Ink?

Vi har mange (14 år  totalt) års erfaring med å tatoveringsfjerning med laser og har fjernet tusenvis av tatoveringer gjennom disse årene.
Erfaring må være det absolutt beste argumentet for å velge oss. Enhver lege eller sykepleier kan kjøpe en laser og få et 4 timers kurs fra leverandør, for så å starte klinikk.
Om du ikke velger oss, så velg iallefall en behandler som har lang erfaring med tatoveringsfjerning.
Hadde du fikset tennene dine hos en person som har fått et 4 timers kurs eller klippet deg hos hos en person som har fått et 4 timers kurs fra leverandøren av saksen?
Nevnte vi at p.t har vi Norges desidert beste laserpark for fjerning av tatoveringer, inklusiv den helt nye pikosekunds laseren, PicoWay ?

Hvorfor er klinkk X billigere enn dere pr behandling?

Du kan kjøpe lasere for å fjerne tatovering for så lite som for 4-500 000,- kr.  Kan de fjerne tatoveringer? : Nei, tja..  om du er villig til å ta behandling 10-15 ganger for å fjerne tatoveringen, så ja.
Våre lasere koster like mye som en 3 roms leilighet i Bergen sentrum og er følgelig mye mer effektiv enn de klassiske Qswitch laserne som andre klinikker bruker.
Totalsummen for å fjerne en tatovering hos oss mye mindre enn hos klinikk X

Hva er forskjellen på PicoWay og PicoSure

  • PicoWay har 2 bølgelengder (1064, 532) vs PicoSure som kun har 1 (755nm)  som betyr at PicoWay kan fjerne flere farger
  • PicoWay har 375 picosekunds puls vs PicoSure på 750ps. Lavere puls er bedre
  • Effekt eller såkalt “Peak Power”  PicoWay 0.9 gigawatt vs PicoSure på kun 0.3 gigawatt. Høyere effekt betyr bedre ytelse


Clear Ink