Om oss


Clear Ink er en medisinsk laserklinikk dedikert kun til å fjerne uønskede  tatoveringer. Vi har som mantra at vi skal ha de beste laserne på markedet for tatoveringsfjerning. Med totalt 5 forskjellige lasere, inkludert den nye pico-sekundslaseren «PicoWay fra Syneron Candela», så kan vi trygt si at vi har Norges største og beste laserpark for dette. Clear Ink er en avdeling av Hud og laserklinikken TBL Medical i Bergen.

Selv om Clear Ink er en relativt ny klinikk, så har våre behandlere totalt 14 års erfaring innenfor tatoveringsfjerning gjennom vår moderklinikk.

Vi har lang erfaring innenfor fjerning, bleking eller korrigering av tatoveringer og er hele tiden oppdatert med faglig kursing.
Vi har også en av de få sykepleiere i Norge som er godkjent og kurset gjennom den Norske legeforening innenfor Laser, IPL , kjemisk peeling og injeksjoner, Laserkurs igjennom Scanex- Syneron Candela, Mikronmed, Skintech og JoyMed.

Rebecca Bergetun ble utdannet sykepleier i 2004 ved det anerkjente medisinske universitet Monash i Australia. Hun er den som har fjernet flest tatoveringer hos Clear Ink og Total Body Laser. Siden 2007 har Rebecca fjernet tusenvis av tatoveringer med ulike lasere.

Silje Lien – Sykepleier

May Helen Bergetun – Sykepleier

Linn Marthinussen Tofting er utdannet sykepleier i 2003, med videreutdanning i hudpleie for sykepleiere og kosmetisk dermatologi ved Senzieakademiet på høyskolen i Buskerud i 2014.


Clear Ink