Kunde prøvde å fjerne tatovering med syre (!!)


For ikke lenge siden, skrev vi en artikkel om forskjellige metoder for å fjerne tatoveringer.
Blant annet fjerning ved hjelp av syre.

Les hele artikkelen her: https://clearink.no/ulike-metoder-fjerning-tatoveirng/

Som beskrevet i innlegget, er den beste og tryggeste metoden å fjerne tatoveringer ved hjelp av laser.  Selv om prisen er høy, kan du være sikker på å få en effektiv å trygg behandling ved å velge en seriøs klinikk.  For all del, det finnes også dårlige lasere, men hos oss skal du alltid være trygg på å få den beste behandling.

Kunde ble lurt til å prøve fjerning av tatovering med syre i Thailand

Kunden kom til oss fortvilet og flau over at han hadde blitt overtalt i Thailand til å prøve en “vidunderkrem” som skulle fjerne tatoveringen nesten gratis.
Han hadde nettopp vært i Thailand der han ble fortalt om et naturlig vidundermiddel som skulle fjerne tatoveringen på en to, tre.  Han var selvfølgelig skeptisk men ble overtalt til å prøve på en liten del av tatoveringen sin (èn bokstav)

Han fikk beskjed om at disse «helt naturlige» ingrediensene skulle ligge på i 30 minutter før det så skulle vaskes av.
Etter 5 minutter kjente han en ekstrem smerte og skylte så  tatoveringsområdet som var fått middel lagt på, i lang tid. Til hans store forskrekkelse ser han at huden har  etset ned til en 3 grads forbrenning, skaden er gjort og det er for sent til å angre.
Etter 3 uker kommer han til oss, såret har nå startet tillhelningen, men det vil bli et varig arr.
Han ønsker å dele sin opplevelse, både før bilder av tatovering og nå etter denne opplevelsen for å advare andre. Dette er til informasjon til dere som vurderer å prøve andre metoder enn laser. Vi anbefaler det ikke, du vet aldri hva som kan skje, eller hva du egentlig utsetter kroppen din for.

Bilde av tatoveringen før “syrebehandling”

Bilde av tatovering etter “syrebehandling”Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Clear Ink