Forskjellige tatoveringsblekk og farger


Ikke alle farger/blekk lar seg fjerne like enkelt med laser

Ønsker du å fjerne tatoveringen din, så er laser den beste og tryggeste metoden. Men selv om laser teknologien har kommet langt de siste årene, er det fremdeles noen farger som er lettere å fjerne enn andre.

De letteste farger å fjerne er, Svart, rød, Orange og gult, mens grønt og blå er noe vanskeligere.

Men husk, det er ikke bare fargene som har blitt tatovert ned i huden som tilsier hvor fort de forsvinner etter laserbehandling.

Dybde på tatoveringsblekket.

Er tatoveringen din laget med mørk skyggelegging er du heldig, blekket ligger ikke så dypt i Demis og kan som oftest fjernes med bare en behandling.

Mørkere blekk som er lagt dypere ned i Demis vil trenge flere behandlinger, det er her det er viktig å bruke en kraftig nok, men samtidig skånsom laser som Picoway.

Er det kun mørkt blekk i din tatovering vil vi kun anbefale Picoway laser, da denne kan behandle like skånsomt i dybden som høyere i huden.

Alder på tatoveringen.

Det er vel kjent at tatoveringer blir lysere og lysere over årene. De vil selvsagt ikke forsvinne av seg selv, men fargene vil bli blassere. Dette fordi kroppens eget immunsystem jobber hele tiden for å få den bort. Så ja, eldre tatoveringer vil forsvinne raskere enn nye, siden det er mindre blekk igjen.

Hvilken laser som blir brukt.

Å fjerne blekk trengs flere bølgelengder i henhold til hvilken farge som skal fjernes.

Noen lasere er f.eks. kun gode på en farge da den har kun 1 bølgelengde. Picoway har 2 bølgelengder, og sammen med våre eksisterende lasere vil vi kunne som oftest kunne klare å fjerne de fleste typer blekk.

Lokalisasjon på tatoveringen.

Blekk som har blitt tatovert lang borte fra brystet vil ta lenger tid enn de som er nært hjertet. Dette fordi sirkulasjonen går litt senere og kroppen bruker lenger tid å frakte blekket ut av kroppen før det detter i do! 😉Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Clear Ink