5 ting du bør vite om tatoveringsfjerning med laser


De fleste vil trenge mer enn én behandling

Én behandling kan kanskje fjerne en hjemmelaget tatovering, men en profesjonell utført tatovering vil mest sannsynlig trenge flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat.  PicoWay laseren reduserer antall behandlinger som er nødvendig betydelig i forhold til de gamle tradisjonelle nano Q:Switch laserne.

Lokasjonen av tatoveringen er en viktig faktor for hvor raskt den forsvinner.

En tatovering nært hjerte, som på bryst eller skulder trenger som oftest færre behandlinger enn en tilsvarende tatovering på foten.  Grunnen til dette er blodsirkulasjonen er bedre jo nærmere man kommer hjertet og blir dårligere jo lenger vekk fra hjertet.  På samme måte vil et sår på foten ta lengre tid til å gro enn et står på armen.

Laserteknologien utvikler seg i et vanvittig tempo.

Det finnes sikkert 100 forskjellige lasere på markedet som alle lover å kunne fjerne tatoveringer raskt og effektivt. De fleste av disse er basert på gammel teknologi som ikke holder mål i forhold til dagens standard og teknologi. I dag finnes det kun tre forskjellige lasere som er basert på den nyeste og beste teknologien (pico puls).  PicoWay, Enlighten og PicoSure er alle gode pico puls lasere med gode resultater.

Erfaring er viktigst

En god laser er viktig, men behandleren som sitter bak «spakene» på laseren er den aller viktigste faktoren for å få en trygg og effektiv behandling.  Før du går i gang med å fjerne tatoveringen din, er det viktig sjekke at klinikken kan vise til gode resultater og erfarent personell.  Spør om å få se dokumentasjon på resultater fra faktiske pasienter. (Ikke laser-leverandør bilder)

En laser er ikke nok

Det er finnes mange forskjellige tatoveringsmetoder, det finnes tusenvis av forskjellige tatoveringsblekk og det finnes mange forskjellige tatoveringsfarger.  Alle disse faktorene spiller inn når man skal fjerne en tatovering med laser. Selv om PicoWay laseren er god, så klarer den ikke å fjerne alle tatoveringer. Sørg for å velge en klinikk som har flere alternativer (lasere) til å fjerne din tatovering.

Clear Ink Picoway


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Clear Ink