Om oss


Clear Ink er en medisinsk laserklinikk dedikert kun til å fjerne uønskede  tatoveringer. Vi har som mantra at vi skal ha de beste laserne på markedet for tatoveringsfjerning. Med totalt 5 forskjellige lasere, inkludert den nye pico-sekundslaseren «PicoWay fra Syneron Candela», så kan vi trygt si at vi har Norges største og beste laserpark for dette. Clear Ink er en avdeling av Hud og laserklinikken Total Body Laser i Bergen.

Selv om Clear Ink er en relativt ny klinikk, så har våre behandlere totalt 14 års erfaring innenfor tatoveringsfjerning gjennom vår moderklinikk.

Vi har lang erfaring innenfor fjerning, bleking eller korrigering av tatoveringer og er hele tiden oppdatert med faglig kursing.
Vi har også en av de få sykepleiere i Norge som er godkjent og kurset gjennom den Norske legeforening innenfor Laser, IPL , kjemisk peeling og injeksjoner, Laserkurs igjennom Scanex- Syneron Candela, Mikronmed, Skintech og JoyMed.

Dr Ståle Brekke er utdannet allmennlege og spesialist innen anestesiologi. Dr. Brekke er deleier og medisinsk ansvarlig ved klinikken.

Rebecca Bergetun ble utdannet sykepleier i 2004 ved det anerkjente medisinske universitet Monash i Australia. Hun er den som har fjernet flest tatoveringer hos Clear Ink og Total Body Laser. Siden 2007 har Rebecca fjernet tusenvis av tatoveringer med ulike lasere.

Tone Gjertinsen ble utdannet sykepleier i 2010 fra Stord høyskole, hun har siden 2014 daglig fjernet tatoveringer hos oss.

Anne Gunn Alendal ble utdannet sykepleier i 2012 fra Betanien høyskole, hun har også fullført 3 års medisin studie i Praha. Siden 2013 har hun arbeidet hos oss for å fjerne tatoveringer.

Catherine er utdannet ved menighetssøsterhjemmets sykepleierskole i Oslo og har mange års erfaring fra sykehus før hun startet med kosmetiske og medisinske behandlinger i 2010. Inntil nylig jobbet hun for Akademikliniken (Ellipse) her i Bergen.

Linn Marthinussen Tofting er utdannet sykepleier i 2003, med videreutdanning i hudpleie for sykepleiere og kosmetisk dermatologi ved Senzieakademiet på høyskolen i Buskerud i 2014.


Clear Ink